An eskimo a day keeps the føss away

Kjenner alle til Eskimo fra Drops? Hvis du ikke gjør det så har du noe å glede deg til. Her går det med ganske respektable mengder av akkurat det garnet om dagen, siden jeg fikk sikret meg et lite lager av det under Det Store Salget. Garnhuset i Fredrikstad har et garnutvalg utenom det vanlige, og hadde selvfølgelig alle de nedsatte Drops produktene. (Jeg vil forresten anbefale alle garnentusiaster som tilfeldigvis er innom fredrikstad, å ta seg en tur innom denne fantastiske butikken ved første anledning.

Eskimogarnet kan du lese om her:

http://www.garnstudio.com/lang/no/visgarn.php?garn=Eskimo

Her har jeg et lite utvalg av ting & tang som jeg har knotet sammen av nettopp dette garnet:

Først ut er en ny genser til Luka, siden den første jeg lagde ble altfor liten. Samme mønster, men en størrelse større.

Genser

Jeg hater blitzbilder, av åpenbare grunner. Her poserer genseren sammen med lage-musikk-på-data dingsen til far i huset.

hundegenserundergensersiden

Her er genseren fra henholdsvis undersiden og siden. Jeg har som man muligens ser heklet en kant med svart garn rundt alle kanter og åpninger. Jeg vil si at det gjorde seg 🙂

Jeg valgte å bruke knapp på denne også, og synes selv at denne knappen var ganske fresh og en smule….retro?

genserknapp

Jeg har heklet et par luer til også, samt et pannebånd. Den ene lua, som foresten avr veldig fin om jeg må si det selv, glemte jeg å ta bilde av før jeg forærte den til en veldig god kollega. Man kan med fordel besøke bloggen hennes, Duften av syriner, som jeg har i lenkene mine i margen herslik. Men den andre lua og pannebåndet har jeg så klart knipset bilder av:

pannebåndpannebånd2

Dette er jeg ikke så veldig fornøyd med, synes det ble kjedelig rett og slett. Denne neste ble bedre:

ruve

Både lua og pannebåndet havner i gaveskuffen. Veldig glad for hver eneste ting som havner oppi der, med tanke på den årlige høytiden som jeg ikke vil uttale høyt, som neste gang foregår om ca et halvt år fra nå.

Vil gjerne vise den bittelille framgangen på en UFO som jeg har blogget om tidligere, samt en ny UFO som på merkelig vis la opp seg selv på pinnene uten at jeg kunne rå over det. Ja, det var det som skjedde, helt sant.

Her er da det babyteppet jeg holder på med, som jeg trodde at jeg hadde ihvertfall ut denne måneden på å få ferdig. Imidlertid viser det seg at gutten ble født i dag, så her kreves det innsats for fulle mugger.

underveisteppe

Liker fargene godt 🙂

underveis

Dette strikkes som tidligere nevnt i Big Fabel, et garn jeg har fått seriøst sansen for. Jeg har mange mange ideer i mitt kaotiske hode om varme, gode plagg som jeg skal lage av dette garnet. Jeg har et nytt par sokker på pinnene nå, i dette garnet. Liker enkelheten i de begrensede fargene i akkurat denne varianten:

raggiserragg2

Jeg fikser dårlig å strikke med 5 strømpepinner. Min favorittmåte er å strikke med 4, og da har jeg alltid alle vristmaskene / de som skal bli vristmasker på èn pinne. Samme med votter, da har jeg alle maskene på oversiden av votten på samme pinne. Vet ikke om dette er vanlig jeg, eller om flere gjør det på samme måten. Det ser ihvertfall slik ut:

3pinner

Ellers er det så mye jeg har lyst til å lage nå. Ting til huset. Interiørting. www.pickles.no

har oppskrift på noen helt sykt fete puffer, som strikkes i mitt elskede Eskimo. Synes alle burde gå inn der og la seg friste og inspirere.

Med det ønsker jeg alle en god natt. SKIKKELIG god natt.

Reklamer

2 kommentarer om “An eskimo a day keeps the føss away

  1. Hei! Jeg er så glad for lua mi 🙂 i dag er det ganske guffent syns jeg og i tillegg har jeg ganske fælt hår, da er lua flott å ha, til tross for at det er juli.. hehe.. foreløpig er jeg riktignok bare innendørs da! skal legge ut et bilde av den på bloggen min jeg!
    Ellers er jeg bare imponert over hvor mye du fint du får til å lage på det som virker som veldig kort tid!!!!

  2. Så bra at du gillar den da 🙂
    Men vi er ikke i Juli ennå asså, tenkte bare jeg ville si det sånn at du ikke klusser med når du skal ha ferie og sånn, knis 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s