Strikker som en helt jeg…

Men ikke noe blir ferdig fordi jeg gjør masse feil og rekker opp osv.  Babyteppet jeg holdt på med måtte rekkes opp pga et noe hasardiøst antall masker. Er  heldigvis godt i gang med den nye og forbedrede versjonen.

Holder også på med et sjal i svart Kitten mohair. Dette er mitt første sjal med noe som minner om mønster på, så jeg starter veldig forsiktig med et slikt sjal:

Jeg vet dessverre ikke hvem den hjemmekoselige modellen er, men hun bærer et sjal som jeg snart har maken til. Dvs ikke helt maken, siden jeg for det første bruker et helt annet garn som lager et svært annerledes utseende, For det andre, så strikket jeg en 6-7 rapporter før jeg innså at pinner nr 4 ga et alltfor striglet og ryddig uttrykk. Altså motsatt av hva jeg ønsket å oppnå. Og siden Kitten mohair ikke lar seg rekke opp sånn helt uten videre, så byttet jeg rett og slett pinner til nr 7 underveis. Så, tenker  du sikkert nå, nå KAN det vel etter alle solemerker ikke se strigla og ryddig ut? Nei, svarer jeg, det ser alt annet enn strigla ut. Jippi. Mission Complete,

Bestilte meg Stitch `n bitch boka i går. Fått gavekort fordi jeg er med på sånn spørreundersøkelser på nett. Man får en viss sum for hver undersøkelse, og så kan man spare opp til disse gavekorta. Man kan donere pengene til veldedig formål, men akkurat nå ville jeg gjerne ha denne boka.

Jeg er ikke sikker, men jeg tror og håper at det er mønstre i boka. Vet at det er grundig strikkeskole ihvertfall, men nå kjenner jeg jeg til de mest vanlige teknikker sånn noenlunde skulle jeg mene.

Ellers har jeg fått bestilling på enda en fiskelue faktisk. Denne blir også i voksen størrelse i fargene sort, limegrønn og rødt. Kjøpte garnet i dag da jeg var innom europris en tur. I dag skulle jeg riktignok ha disse tre nøstene, men jeg fikk med noen andre nøster også. 4 nøster strømpegarn  og litt sportsgarn. To hvite ihvertfall som skal farges med kool aid :)Og lages pulsvarmere av kanskje?Tror det ble noen nøster lilla artic også, fin til tova votter. (hm, hun er vel ikke blandt de perfekte husmødrene som strikker julegaver hele året, spør du, og jo, det er jeg faktisk. Ikke nødvendligvis JULEgaver da, men gaver sånn generellt.

Neida, så det….. (knis)

Jeg Snakker jo en del om prinsesse Rosalin her i bloggen. Og vi hører om jeg ikke husker feil, litt om den snille mamman hennes også i ny og ne.

Tenkte dere kunne treffe denne dama jeg, som jeg er utrolig glad i og VELDIG stolt av:

vakra

Legg merke til vesla nederst til venstre 😉 I morgen formiddag skal Rosalin døpes. Den flinke mora hennes har sydd verdens fineste dåpskjole i lin til godjenta si. Håper jeg får se bilder av kjolen med lille trollet inni. Jeg skal ikke i kirken og se på nemlig.

Takk for i dag, nå skal bloggen pyntes for Rosalin:)

En kake må vi ha…

Roooose

Og så må vi ha gaver her;

Nei nå får det være nok   tull her 🙂

Reklamer

6 kommentarer om “Strikker som en helt jeg…

 1. Tusen takk 🙂

  Jeg håper også at ho får en elefant, for en fantastisk ting å få 🙂

 2. For et herlig bilde av mamman til Rosalin 🙂 For mamman til Rosalin sin del så håper jeg nesten at hun ikke fikk en elefant.. spørs om den ikke ville tatt litt mye plass 😉 Trommer derimot!!
  Gleder meg til å se sjalet ditt ferdig! etter tre puter har jeg beveget meg over på et babyteppe. Håper jeg kommer til å trenge det en gang, ellers kan jeg jo være så lur som deg å lage et gave-lager 🙂
  GOD UKE!!!

 3. Oioioi, babyteppe ja. Tøft!
  Jeg ga faktisk et lite trommesett til fadderbarnet mitt en gang, hihihi

 4. Hei fra mammaen til Rosalin C»,)
  Vil bare meddele at den største gaven var en flott stressless i skai fra tante og onkel.Og det ble et fint maleri i tillegg til smykker og litt penger . Vi er såååå fornøyde.
  Og tenk at Rosalin fikk Anna av mormor,det skal nok bli en god følgesvenn for henne..Hun er fra http://www.rubensbarn.com/products/originaldolls/anna.html.

  Fra metaldama og vår felles venninne fikk hun en vakker sølje…Det ble mammaen glad for,for det kan nok hende hun komponerer en festdrakt/bunad når Rosalin blir litt større se ;o)

  Takk metallkvinne for hyggelig skriv om oss i din flotte blogg
  Ja takk og lov at det ikke kom en elefant og trommesett i hus he he.
  Fra

 5. OI, det var hyggelig med så koselig hilsen 🙂 Og så liker jeg at søljen falt i smak. Min lille fjortis fik også sølje til dåpen sin, og har brukt den jevnt og trutt. Brukte den faktisk senest i konfirmasjon nå i våres. Det blir nok kanskje siste gangen, for til våren blir det jo «voksenbunad».

  Lenestolen var rålekker, og jeg får søte bilder i hodet mitt når jeg ser den.
  Så får vi satse på at trommesettet kommer til jul 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s