Retro baby

Jeg er veldig takknemlig for at vennene mine fortsatt får barn, fordi jeg er svært entusiastisk når det kommer til å strikke babytøy. Det kræsjer litt med det faktum at jeg helst strikker med litt tykke pinner, fra 4mm og oppover. Men det er tilfredsstillende med babystrikk.

Jeg har denne boka:

…og den har jeg jammen blitt skikkelig glad i. Fikk den av Nina til jul i 2010 og den har blitt flittig brukt.  Har gjort ferdig en liten babyjakke derfra, i Sandnes alpaca og Sisu. I skikkelige retrofarger fraktet i tidsmaskin fra søttitallet.

Mobilkameraet igjen. Sist lette jeg etter minnekortet til kameraet, nå har jeg funnet minnekortet med kameraet har forsvunnet.

Denne jakka er virkelig helt usannsynlig liten, jeg er litt spent på om bebisen får brukt den.

***

Tone M`s havskumsokker har jeg strikket før. De forrige ble litt små så denne gangen brukte jeg både tykkere garn og pinner.

Pinner nr 4 og Alpa fra trysilgarn.  Mønster finner du på Ravelry. Disse er modifisert litt, som de forrige. 2×2 ribb på baksiden, rett og slett fordi jeg synes det er mer pes med1x1 vridd rett og vrang. Og så har jeg gjort annerledes med hælen, latmannsversjonen lager jeg.

Sokkene er en forsinket bursdagsgave til en god, flink, morsom, snill, bla bla fortsetteidetuendeligemedkomplimenter kollega 🙂

Ellers strikker jeg på en liten babykjole som skal matche jakka,  babylue fra Pickles, Babyteppe fra Myk start, og et par andre luer. Takk for besøket 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Retro baby

  1. Hei, vil bare innom og takke for at jeg fant tidsmaskinen din tilbake til søttitallet. Du inspirerer! Så mye fint du lager. -Hilsen Heidi.

  2. Oi, takk, det var hyggelig 🙂 Takker så mye for besøket 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s